MINISTRUL SANATATII a facut un anunt de ultima ora legat de CARDURILE de SANATATE

Ministrul Sanatatii, NICOLAE BANICIOIU, a declarat luni intr-o conferinta de presa ca va exista “o comunicare” la nivel national privind implementarea CARDULUI NATIONAL de SANATATE astfel incat populatia sa fie familiarizata cu acesta.

“O comunicare foarte buna intre CNAS, furnizori si DSP este foarte necesara. Vor fi facute de acum si comunicari publice si la nivel national, dar si in fiecare judet. Acum se desfasoara astfel de conferinte in fiecare judet. Pe langa pregatirea infrastructurii, sa existe partea de comunicare si cu asiguratii”, a spus BANICIOIU.

CITESTE SI: NICOLAE BANICIOIU: Proiectul privind prestarea serviciilor medicale in REGIM PRIVAT urmareste ELIMINAREA PLATILOR INFORMALE 

NICOLAE BANICIOIU a amintit ca de la 1 februarie CARDUL de SANATATE este valabil si poate fi folosit in unitatile care furnizeaza servicii medicale.

Ministrul Sanatatii a precizat ca incepand de la 1 mai niciun serviciu medical nu va fi validat fara cardul de sanatate. “Imi doresc ca pe 1 mai sa fie o reusita si sunt convins ca va fi o reusita. De la 1 mai niciun serviciu medical nu va fi validat fara card”, a spus NICOLAE BANICIOIU.

CITESTE SI: CNAS: Peste 3,5 milioane de carduri de sanatate activate 

Sursa foto: gandul.info