Ministrul Sanatatii l-a DEMIS pe directorul SPITALULUI de URGENTA FLOREASCA. Cine este INTERIMAR

Ministrul Sanatatii, PATRICIU ACHIMAS-CADARIU, l-a DEMIS joi dimineata pe directorul Spitalului Clinic de Urgenta FLOREASCA, NICUSOR LOUCHI. In locul acestuia a fost numit, interimar, SORIN PAUN, informeaza Agerpres.

Ministrul PATRICIU ACHIMAS CADARIU a fost in inspectie la SPITALUL FLOREASCA, la Unitatea de Arsi, care nu a putut fi folosita dupa tragedia din CLUBUL COLECTIV. Angajatii sectiei nu erau la munca, iar echipamentele nu erau functionale. “Este absolut revoltator ca o astfel de unitate nu este deschisa nici acum, la sase luni dupa tragedia din Colectiv”, a declarat ministrul PATRICIU ACHIMAS CADARIU. Acesta a mai afirmat ca a primit explicatii “abracadabrante” despre situatia unitatii de arsi.

Inspectia ministrului la SPITALUL FLOREASCA a venit la doar o zi dupa ce spitalul anunta, intr-un comunicat de presa, ca unitatea de arsi a devenit “operationala la nivelul standardelor impuse de exigentele internationale”. Unitatea a fost inaugurata oficial cu mare fapt, in aprilie 2015, insa dupa tragedia din CLUBUL COLECTIV s-a aflat ca aceasta nu poate fi folosita.

Sursa foto: adevarul