Ministrul Sănătății vine cu o veste foarte proastă: ”Restricțiile de circulație ar putea fi reintroduse”

Zonele turistice vizate de aceste măsuri

Ministrul Sănătății a declarat, duminică seară, într-o intervenție la postul Digi 24, că ar putea fi reintroduse restricții de circulație în anumite zone, dacă se înregistrează o creștere numeroasă a cazurilor de infectare cu coronavirus. Zonele vizate sunt  litoralul Mării Negre și Valea Prahovei, a precizat Nelu Tătaru.

„Analizăm Valea Prahovei și litoralul, acolo se respectă cel mai puțin regulile. Reevaluăm și agenții economici. Agenții economici trebuie să respecte regulile. Dacă nu sunt respectate, se vor lua măsuri”, a declarat ministrul Sănătății.

Nelu Tătaru a avertizat și agenții economici din cadrul HORECA să-și respecte angajamentele luate față de autorități. „Nu este intenția noastră să ne transformăm în stat polițienesc, relaxarea a fost însușită, și-a dat acordul tot ce a însemnat industrie din domeniul respectiv. Au fost de acord cu regulile, să le respecte. E o relaxare pe care ne-am asumat-o toți. Ar fi trebuit să nu ajungem aici. Mai vedem și această bagatelizare a ce înseamnă pandemie, reguli, care a dus la îndemnul de nerespectare a regulilor”, a concluzionat Tătaru.

Sursa foto: digi 24