Ministrul Sanatatii, VLAD VOICULESCU, a participat la lansarea programului PNL dar sustine USR

Ministrul Sanatatii, VLAD VOICULESCU, a semnat pe listele de sustinatori ai Uniunii Salvati Romania (USR), necesare pentru inscrierea formatiunii in alegerile parlamentare din 11 decembrie. Anuntul privind semnatura data de ministrul VLAD VOICULESCU in favoarea USR a fost facut duminica de liderul formatiunii, Nicusor Dan, pe pagina sa de Facebook, informeaza Agerpres.

“Pentru ca Romania se schimba si clasa politica trebuie sa se schimbe de asemenea”, spune ministrul Voiculescu, in filmuletul postat de Nicusor Dan. De asemenea, impreuna cu Vlad Voiculescu, a semnat pe lista USR si Valeriu Nicolae, reprezentantul special al secretarului general al Consiliului Europei (CoE) pentru chestiuni legate de rromi.

“Pentru ca este important sa semnam pentru partide care vor sa intre in politica, sa schimbe un pic clasa politica romaneasca, clasa politica care clar are nevoie de schimbare”, si-a motivat gestul Valeriu Nicolae, fost secretar de stat in Ministerul Muncii. Ministrul Sanatatii, VLAD VOICULESCU, a anuntat sambata dimineata, pe contul sau de Facebook, ca nu va candida la alegerile parlamentare, el dorind sa foloseasca “fiecare ora care i-a mai ramas din mandat pentru a duce la capat” proiectele importante aflate in lucru la minister.

USR a reusit sa stranga 90.000 de semnaturi pentru inscrierea in alegerile parlamentare din totalul celor 200.000 necesare, a declarat sambata, la Alexandria, vicepresedintele formatiunii, Clotilde Armand.

Sursa foto: realitatea