Ministrul Transporturilor intampina probleme in actiunea de curatenie generala de la TAROM

Ramona Manescu, ministrul Transporturilor, a declansat, imediat dupa preluarea portofoliului, o campanie de primenire a companiilor de stat care au suferit din cauza managementului extrem de defectuos din perioada in care Relu Fenechiu era ministru al Transporturilor.

La scurt timp dupa intrarea in actiune a Corpului de control, rezultatele au inceput sa apara, cel mai nimerit exemplu fiind cel de la caile ferate, urmatoarea companie pe lista de curatenie a ministrului Manescu fiind TAROM.

Prima mutare a Ramonei Manescu a fost „eliminarea” lui Dan Pascariu si conducerii administrative, insa acest lucru nu a fost suficient deoarece actiunea ministrului Transporturilor a fost contracarata cu o actiune in instanta a fostilor membrii ai CA TAROM care solicita despagubiri in valoare totala de aproximativ jumatate de milion de euro, informeaza site-ul enational.ro.

Citeste si: Ramona Manescu: De cand am preluat mandatul la Transporturi, absorbtia fondurilor europene s-a dublat

Sursa amintita continua dezvaluirile legate de piedicile care ii sunt puse ministrului Ramona Manescu, jurnalistii de la enational scotand la iveala si initiativele ciudate al managerului belgian Christian Heinzmann cum ar fi primele individuale promise angajatilor TAROM sau cei 50 de mii de euro promisi de acesta sindicalistilor pentru crearea unui fond de „studii si solutii”. In plus se aude ceva si de un sediu nou care sa aiba o gradinita destinata copiilor angajatilor TAROM, dar si un centru de relaxare.

Sindicatele nu au fost impresionate de gestul lui Heinzmann si au acuzat incercarea managerului belgian de distrugere totala a companiei. In atare situatie, la fel ca si in cazul CFR, Ramona Manescu si sindicatele se afla pe aceeasi parte a baricadei incercand sa salveze situatia, conchid cei de la enational.ro.

Nu in ultimul rand, ministrul Transporturilor i-a solicitat, in mod expres, explicatii si o nota de fundamentare  managerului Christian Heinzmann referitoare la „generozitatea” sa  subita si suspecta pe bani publici.

Sursa foto: Mondo News