Ministrul Transporturilor: Managementul privat la stat trebuie eficientizat la toate companiile

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu

Ramona Manescu, ministrul Transporturilor, a acordat un amplu interviu jurnalistilor de la revista Capital in care a dezvaluit faptul ca privatizarea CFR Marfa nu va mai fi facuta in graba, toate detaliile urmand a fi studiate cu atentie.

In plus, ministrul Transporturilor a vorbit si despre necesara eficientizare a managementului privat din cadrul tuturor companiilor de stat. O alta tema abordata de ministrul Ramona Manescu a fost cea a absorbtiei fondurilor europene.

Citeste si: Ramona Manescu, intalnire cu omologul din Republica Moldova, Vasile Botnari 

„Nu cred ca as vrea sa schimb ceva. As fi tentata sa spun ca as vrea sa schimb ritmul reformelor sau al schimbarilor pe care le-am impus în minister, dar as fi nerealista. Sistemul are ritmul lui, eu am intrat in forta si am pus oarecare presiune vrand sa grabesc unele reforme. Pe alocuri sistemul a opus rezistenta, asadar nu as putea spune ca acesta ar fi un lucru pe care as dori sa-l schimb”, a marturisit Ramona Manescu atunci cand a fost intrebata daca ar schimba ceva din perioada de cand a preluat portofoliul Transporturilor.

Citeste restul interviului acordat de ministrul Trasporturilor aici.

Sursa foto: Mondo News