Ministrului Apararii, MIRCEA DUSA, a oferit ultimele noutati cu privire la SCANDALUL MARCII STEAUA

 Ministrul Apararii, MIRCEA DUSA, a discutat in cadrul unei emisiuni B1TV despre disputa privind MARCA STEAUA BUCURESTI. “Clubul STEAUA apartine MApN si e FINANTAT de la BUGETUL STATULUI 90% si 10% venituri proprii. E normal ca o institutie publica sa fie la dispozitia cetatenilor”, a explicat ministrul.

La nivelul clubului exista mai multe sectii, a spus ministrul care a tinut sa precizeze ca ECHIPA DE SPADA a obtinut rezultate bune in ultima vreme.

“Anul trecut am infiintat un CENTRU DE PREGATIRE AL FETITELOR, LA GIMNASTICA. 30 de fetite, sectie finantata integral, au masa asigurata, cursuri si se pregatesc sa ajunga campioane la gimnastica”, a continua ministrul.

Dusa a explicat si ce se petrece in continuare cu echipa.

CITESTE SI: INEVITABILUL S-A PRODUS: STEAUA, EVACUATA DE MAPN DIN GHENCEA! REACTIE DURA A LUI LACATUS

“Am decis zilele trecute sa REINFIINTAM SECTIA DE FOTBAL, o luam de la zero cu copii. Infiintam patru grupe cu 22 de copii la fiecare, 130 de copii care vor fi pregatiti de fosti stelisti, antrenori, fotbalisti celebri. In timp vom incerca de la anul, sa incepem din LIGA A PATRA”, a precizat acesta.

Ministrul a declarat ca “am APRECIAT PROIECTUL LUI HAGI si am fost zilele trecute pe langa Ovidiu, la meci. Apreciez ca a crescut copii. Jucatorii sunt tineri”, facand referire la faptul ca, totodata, “este important pentru copiii din Ghencea si Drumul Taberei sa aiba pusa la dispozitie baza sportiva”.

Pe de alta parte, ministrul a vorbit si despre motivele pentru care nu a ajuns la o intelegere cu GIGI BECALI. “Sunt probleme de bani ca trebuie o parte din VENITURILE REALIZATE PE EMBLEMA CLUBULUI SA REVINA CLUBULUI. Nu stiu de ce au renuntat sa mai joace pe Ghencea. E un stadion generos. Are 4-5 terenuri de fotbal de rezerva”.

Sursa foto: digisport