MINIVACANTA 1 DECEMBRIE: PROGRAM magazine, posta, spitale, farmacii, banci si RATB

Zilele de 30 noiembrie, cand sarbatorim Sfantul Andrei, si 1 Decembrie, cand sarbatorim Ziua Nationala, sunt zile libere legale, iar asta inseamna ca institutiile publice, dar si unele dintre cele private nu vor lucra in aceasta perioada.

 Supermarket-urile si hipermarket-urile

In zilele de 30 noiembrie si 1 decembrie, marile magazine, malluri si hypermarketuri functioneaza dupa un program normal de lucru.

Posta Romana

Unitatile Postei Romane din intreaga tara vor fi inchise pe 30 noiembrie si pe 1 Decembrie. Sambata, 28 noiembrie, toate subunitatile postale vor avea program normal de lucru aferent unei zile de sambata, iar duminica vor fi inchise.

Spitalele de urgenta, deschise non-stop

Noua spitale vor asigura in Capitala asistenta medicala de urgenta pentru adulti si copii, luni (30 noiembrie), de Sf. Andrei, si marti (1 Decembrie), de Ziua Nationala a Romaniei.

Vor mai asigura asistenta medicala de urgenta in cele doua zile Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii “Grigore Alexandrescu” (tel: 021/ 316.93.66) si Spitalul Clinic de Urgenta Copii “M.S. Curie” (tel: 021.460.30.26 / 021.460.42.60).

Serviciul de Ambulanta al Municipiului Bucuresti va avea program normal de lucru cu mentiunea ca, in aceasta perioada, va asigura eliberarea de certificate constatatoare de deces in intreaga Capitala.

Farmacii deschise

Cum functioneaza bancile

Luni (30 noiembrie) si marti (1 Decembrie) sunt zile nelucratoare pentru unitatile bancare. Sucursalele care functioneaza in malluri si hypermarketuri vor fi deschise. La Raiffeisen, de Sfantul Andrei si Ziua Nationala, nu va functiona nici Departamentul Servicii Clienti (Call Center). Banca anunta totusi ca agentiile din hypermarketuri, reteaua Selgros si malluri vor fi deschise publicului. Se va asigura si permanenta pe serviciul Relatii Clienti pentru Carduri, Smart Mobile, SmartTel, Raiffeisen Online, la numarul 0800.802.02.02. Programul agentiilor din reteaua Selgros e de la ora 09.00 la ora 20.00. Nici unitatile BCR nu sunt deschise in aceste doua zile. Pentru operatiuni, clientii au la dispozitie non-stop urmatoarele servicii: Internet Banking (prin intermediul serviciului Click 24 banking BCR), Mobile Banking (folosind aplicatia Touch 24 Banking BCR), Phone banking (prin Alo 24 banking BCR, la numarul de telefon 0800.801.227, gratuit din orice retea nationala).

RATB

Autobuzele, tramvaiele si troleibuzele vor circula dupa programul unei zile de duminica.

Sursa : click