Minoră snopită în bătaie și umilită de alți tineri! Video

O fetiță în vârstă de 14 ani a fost bătută și umilită de un grup de tineri, evenimentul reprobabil petrecându-se în orașul Pitești. Din imaginile video se observă cum victima este trasă de păr, lovită cu pumnii în cap, apostrofată și trântită la pământ. Ba mai mult, este obligată să îngenuncheze și să-și ceară scuze. Tinerii care asistau la scandal nu au intervenit, ci doar râdeau.

Citește și: Iași. Un profesor universitar a bătut fără milă un muncitor! Video

Este interesant de văzut dacă Poliția Română se va autosesiza în urma apariției imaginilor în presă și să investigheze cazul.

„Asta se intampla in zilele noastre. Trebuie sa-i cerem voie unui copil de 14 ani ca sa mergem intr-un cartier? Ati ajuns sa va luati de un copil cu probleme ca sa arati voi ca sunteti nu stiu cine, dar de fapt sunteti niste nimicuri. Asa educatie ati primit? Si restul ce faceti? Cand vedeti asa ceva voi stati si filmati,va amuzati si mai grav,stati degeaba si spuneti “ce-mi plac bataile astea cu fete”.Asa ati ajuns baieti???

Toata lumea se holba si nu facea nimic….Vi se pare normal unde s-a ajuns?Parintii acestor fete n-au nimic de comentat? Nu pot sa accept ce face lumea in zilele noastre.Niste copile de 14/15 ani sa faca asa ceva…Daca am ajuns in punctul in care se bat fetele si baietii savureaza aceste momente…Dar voi cand vedeti asa ceva chiar nu faceti nimic si doar radeti???Ati devenit atat de rai si fara suflet…mi-e sila de astfel de persoane,nu pot sa va privesc”, a scris Stefania Lucia, persoana care a postat imaginile pe Facebook.

Sursa video: facebook