MIOVENI: O FEMEIE A FOST INJUNGHIATA MORTAL, IN PLINA STRADA

O femeie a fost atacata de un barbat cu probleme psihice pe o strada din Mioveni, informeaza postul de televiziune Antena 3. Aceasta a fost transportata la spital, dar a intrat in stop cardio-respirator in Ambulanta.

UPDATE: Femeia injunghiata in gat, vineri, in zona unei cofetarii din localitatea argeseana Mioveni, de un barbat bolnav psihic, a murit. Victima avea 69 de ani si locuia in Mioveni. Ea a suferit o hemoragie masiva si a fost transportata la spital in stare foarte grava, relateaza News.ro.

STIRE INITIALA

Potrivit sursei citate, femeia a intrat in stop cardio-respirator in Ambulanta, in timp ce era transportata la spital. Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arges, citata de News.ro, o persoana a anuntat, vineri la pranz, ca o femeie a fost injunghiata in gat, in plina strada, in dreptul unei cofetarii din Mioveni.

Barbatul ar avea 37 de ani si nu ar fi la prima actiune de acest fel, in schimb acesta nu a fost inchis din cauza problemelor psihice. Surse din Politie au declarat pentru News.ro ca in urma cu doi ani barbatul a atacat tot pe strada o tanara pe care, de asemenea, a injunghiat-o. La vremea respectiva, barbatul nu a fost condamnat pentru fapta sa, el fiind bolnav psihic. La acel moment, instanta a dispus tratament medicamentos pentru barbat, iar din punct de vedere legal el se afla in grija mamei sale. Potrivit acelorasi surse, in urma cu doua luni, barbatul a avut o criza si a fost internat la un spital din Vedea.

Sursa foto: realitatea