MIRABELA DAUER jefuita in propria casa de catre menajera ei

Celebra cantareata MIRABELA DAUER trece prin momente grele! Menajera pe care o cunoaste de mai bine de 8 ani si pe care o considera foarte apropiata i-ar fi furat suma de 5000 de lei, 2000 de lei din banii de facturi si 3000 de lei de pe cardul bancar al solistei. 

Cantareata s-a adresat imediat autoritatilor din Chiajna, iar ancheta este in desfasurare. 

“Cantareata a fost plecata din localitate si i-a lasat menajerei 2000 de lei pentru a plati facturile. Surprinzator, dupa ce a luat banii doamna cu pricina nu s-a mai intors deloc acasa, iar cand Mirabela a verificat daca totul este in regula, a aflat ca nu isi achitase nimic in locuinta. Mai mult, in momentul in care s-a dus sa isi verifice conturile, a constat ca nu mai avea 3000 de lei. La aceasta ora, ofiterii de la Crima Organizata fac cercetari si se spera ca, in cel mai scurt timp, femeia sa fie gasita”  au declarat surse din cadrul Politiei Chiajna. 

Conform anchetatorilor, plangerea cantaretei a fost preluata de Serviciul de Combatere a Crimei Organizate Ilfov, in conditiile in care ancheta vizeaza un furt de pe un card bancar.