Mircea Albulescu s-a fotografiat cu medicii si asistentele care l-au tratat

Actorul Mircea Albulescu s-a fotografiat, in semn de multumire, cu medicii si asistentele de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timisoara care l-au tratat dupa operatia pe cord suferita in urma cu patru zile.

Starea de sanatate a lui Mircea Albulescu este din ce in ce mai buna, potrivit Digi 24, iar la patru zile de la operatia pe cord, actorul s-a fotografiat cu medicii si asistentele care l-au tratat, in semn de recunostinta.

Potrivit doctorilor, Mircea Albulescu va fi transferat astazi de la Terapie Intensiva in sectia de Chirurgie Cardiaca, pentru recuperare.

Citeste si: MIRCEA ALBULESCU A FOST OPERAT PE CORD

Amintim ca Mircea Albulescu, internat la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timisoara, a fost supus, joi, unei interventii chirurgicale pe inima. Echipa de medici care l-a operat pe actor a fost condusa de profesorul Marian Gaspar, seful Clinicii de Chirurgie Cardiaca.

In timpul interventiei, lui Mircea Albulescu i-au fost facute trei bypass-uri, intrucat in urma analizelor amanuntite s-a impus aceasta operatie, mai ales ca actorul avea montat un stimulator cardiac, mai spun sursele citate. In prezent, actorul este internat la Sectia de Terapie Intensiva.

CITESTE SI: MIRCEA ALBULESCU a fost INTERNAT de URGENTA intr-un spital din TIMISOARA 

In noaptea de luni spre marti, actorul Mircea Albulescu s-a prezentat la Serviciul de Urgente al Spitalului Judetean din Timisoara, acuzand dureri in zona pieptului. Medicii de aici l-au transferat la Institutul de Boli Cardiovasculare din municipiu, unde a fost internat. Mircea Albulescu se afla la Timisoara deoarece luni seara a avut loc in acest oras spectacolul “Badaranii”, in care actorul joaca.

Mircea Albulescu a mai fost internat in ianuarie 2013 la Spitalul de Urgenta Floreasca, unde a fost dus dupa ce i s-a facut rau pe strada. Actorul a stat internat o zi, medicii stabilind ca acesta a avut tensiunea marita. Maestru al scenei si al filmului romanesc, Mircea Albulescu are 80 de ani si joaca pe scena Teatrului National Bucuresti.

Foto: Digi 24