Mircea Badea a dat de pământ cu Viorica Dăncilă: ”A fost Zâna Măseluță!”

Mircea Badea s-a dezlănțuit pur și simplu la adresa Vioricăi Dăncilă. Badea a dat de pământ pur și simplu cu șefa PSD după ultima ieșire publică a acesteia. A umilit-o pur și simplu pe Dăncilă, pe care a comparat-o cu Zâna Măseluță.

Mircea Badea a ieșit la rampă după ultima apariție a Vioricăi Dăncilă înaintea turului doi al alegerilor prezindețiale. Vedeta Antenei 3 s-a supărat groaznic din cauza prestației șefei PSD. Badea ar fi vrut ca Dăncilă să-l atace dur pe Klaus Iohannis, nu să aibă un discurs pozitiv.

Vedeta Antenei 3 o face praf pe Dăncilă și a anunțat că nu este de acord cu aceastră strategie a Vioricăi Dăncilă. ”În loc să-l facă terci pe Werner cu filmulețe crâncene (absolut la îndemână) și cu gravele lui probleme pe care el nu le abordează niciodată, Veo- n.r. Viorica Dăncilă, candidatul PSD- a ales, în pledoaria finală, să fie Zână Măseluță. Doar pe pozitiv și pe roz. Ca și la europarlamentare. Cred că e foarte greșit. Să încerci să rămâi zână sub ploaia de c***t de la contracandidat este o utopie cu beteală.” a scris Mircea Badea pe o rețea de socializare.

Șefa PSD, Viorica Dăncilă și președintele Klaus Iohannis se bat duminică în turul al doilea al alegerilor prezidențiale pentru un mandat de cinci ani la Palatul Cotroceni. În primul tur, iohannis a câștigat cu 38%, având aproximativ 15 procente mai mult decât fostul premier.

Sursa foto: Antena 3