Mircea Badea a lansat un atac dur la adresa Simonei Halep

Mircea Badea a lansat un atac dur la adresa celei mai bune jucătoare de tenis din România, Simona Halep. Prezentatorul de la Antena o critică dur pe sportivă, criticând investițiile imobiliare pe care actualul număr 10 WTA le-a făcut în zona Bucureștiului. În plus, Mircea Badea a ironizat-o pe Simona Halep și pentru ce a făcut într-un local de fițe.

”Frățioare, adică două case la Snagov? Să mor, dacă aș avea un milion, nu 36 de milioane, frățioare, aș uita româna pe aeroport. Adică să stau la Snagov? De ce aș sta la Snagov? Nu am înțeles ideea. Sigur, doamna Halep… Nu îi spun eu doamnei Halep ce să facă și cum să-și cheltuiască banii”, a comentat ironic Mircea Badea, conform prosport.ro, investițiile Simonei Halep.

”Totuși, doamna Halep s-a dus la Loft, s-a pozat cu Capatos (n.r. – Dan Capatos, prezentatorul emisiunii Xtra Night Show)! Garbine Muguruza a ratat Loftul, dar poate data viitoare află și de Loft, depinde cu cine vorbește! Sigur, sunt frumuseți în țara noastră! Dar ele sunt absolut comparabile și pe alocuri destul de lesne de întrecut de multe locuri! Frumuseți ca în România chiar am mai văzut, pe bune. Prințul Charles de ce vine în România? Nu a mai văzut frumuseți prințul Charles? Nu… Fix asta! Să vadă cum trăiau strămoșii lui în Evul Mediu! Să vadă cum se ară cu animalul, cu calul! Asta e treaba, că unde mai vezi asta?”, a continuat, malițios, Mircea Badea.

Sursa foto: facebook