Mircea Badea a răspuns atacurilor lui Oreste Teodorescu! Scurt și surprinzător!

Mircea Badea a răspuns atacurilor lui Oreste! În urmă cu 10 ani, Mircea Badea și Oreste Teodorescu erau cei mai buni prieteni, însă acum relația lor s-a transformat într-un veritabil război mediatic. Cei doi oameni de televiziune se atacă fără rețineri, ori de câte ori au ocazia.

Acum câteva zile, Oreste a aruncat cuvinte dure la adresa fostului sau coleg și prieten, după ce Mircea Badea a participat la mitingul PSD din Piața Victoriei. (DETALII AICI)

A venit timpul că Mircea Badea să îi răspundă acestuia și unde anume, chiar în emisiunea pe care o moderează la Antena 3. Deși este cunoscut pentru firea lui colerică de fiecare dată, acum, Badea a preferat să nu discute despre acest subiect delicat și a evitat pe cât posibil să vorbească despre Oreste.

Citește și: SCANDAL ORESTE VS MIRCEA BADEA. DOSAR DE CĂCĂNAR: VOI FACE PUBLIC ZILNIC CÂTE UN EPISOD DIN BIOGRAFIA ACESTUI VIERME

„Nu vreau să vorbesc despre asta, este un delir. Nu vreau să vorbesc despre abjecții, plus că am inițiat niște demersuri”, a fost tot ce a spus Mircea Badea despre fostul sau prieten, Oreste Teodorescu.

Sursă foto: antena 3