Mircea Badea, atac dur la Mihai Bendeac: Ma amuza curvele de sex masculin

Mircea Badea continua razboiul online cu Mihai Bendeac. Vedeta Antenei 3 l-a criticat pe actor, chiar si cand acesta l-a felicitat pentru ca va deveni tata.

Intr-o postare de pe pagina personala de Facebook, Bendeac isi anunta fanii ca e gata sa semneze cu o noua televiziune, iar la final ii transmitea un mesaj de felicitare lui Badea, pentru faptul ca va deveni tata.

Mircea Badea a vazut postarea si a raspuns furios, tot prin intermediul Facebook:

“Ma amuza curvele (de sex masculin aproape toate) care, cand simt ca au comis-o grav in perceptia publica ( cu un pic de ajutor din partea mea), brusc pozeaza in zane, si serpeste, isi amintesc “sa ma felicite” pentru Vasilica2014. Adica sunt niste minunati si omenosi, si au senzatia ca ma blocheaza la mantinela cu galanteria lor oportunista, de plastic ieftin. N-a mers! Ramane cum am stabilit!”, a scris prezentatorul tv.

Bendeac nu a contraatacat virulent. A preferat sa stearga propria postare si sa lase un comentariu usor acid pe pagina lui Badea: “Imi cer scuze ca te-am felicitat.  Scopul nu era sa te “blochez la mantinela”. Dar unul din idolii adolescentei mele urmeaza sa devina tata si mi s-a parut normal gestul. O zi faina! Si, poate, un pic mai calma..”, s -a rezumat sa comenteze Misu Bendeac.

Obisnuit sa aiba ultimul cuvant, Badea a incheiat cu o ironie legata de o postare video a lui Bendeac. In aceasta, actourl ii oferea o ciocolata iubitei sale, care il rasplatea sarind in sus de bucurie , aratandu-si astfel prin tricou, frumosii sani. La final, Misu concluziona zambitor: “Cum sa nu-i iei, ma, o cioclata?!”

Badea s-a inspirat rapid, incheind ironic: “Cum sa nu-ti iau ma o ciocolata?”