Mircea Badea, colector de amenzi. CNA a amendat radio Zu, dupa injuraturile lui Badea

Mircea Badea nu incaseaza amenzi de la CNA doar pentru aparitiile sale de pe sticla. Vedeta trustului Intact a fost amendata si pentru limbajul folosit in cadrul emisiunilor de la radio Zu.

In editia emisiunii sale de la Zu din 16 decembrie 2013, Mircea Badea l-a numit “prost” pe un ascultator, intr-o interventie telefonica, pentru ca acesta a sustinut ca soferii trebuie sa respecte regulile de circulatie, chiar daca fac 12 ore de la Bucuresti la Cluj. Contraargumentul lui Mircea Badea a fost ca trebuie sa ti se creeze si un cadru de respectate a vitezei legale.

Citeste si: Mircea Badea vs Robert Turcescu. Vezi de ce a pierdut vedeta Antenei 3 procesul

De asemenea, in editia din 20 februarie 2014, o ascultatoare l-a intrebat pe Mircea Badea de ce nu mai are Crin Antpnescu acces la Antena 3, iar prezentatorul a injurat-o dupa incheierea discutiei telefonice, potrivit membilor CNA. In cadrul aceleiasi emisiuni, Badea a folosit cuvinte precum “bou”, “cretin” si “retardata”.

Directorul de programe al Radio Zu, Toni Tesiu, i-a luat apararea lui Mircea Badea in sedinta de marti a Consiliului, sustinand ca emisiunea prezentata de acesta nu este una politica.

“Ascultatorii intra in discutie cu Mircea Badea stiind ca acesta este o personalitate puternica”, a precizat Tesiu, adaugand ca si unii ascultatori il injura pe moderator. “Ce a spus Mircea Badea sunt injuraturi precum cele din ‘Morometii'”, a mai spus el.