MIRCEA BADEA, de NECONTROLAT! Reactie INCREDIBILA, dupa o amenda SUBSTANTIALA luata de Antena 3

MIRCEA BADEA nu se dezminte! Critica in termeni duri pe oricine il contrazice sau se…ia, intr-un fel sau altul, de Antena 3, postul unde isi exercita meseria de jurnalist.

Dupa ce in sedinta din 20 mai, CNA a amendat cu 20.000 lei mai multe derapaje ale emisiunilor Antenei 3, Mircea Badea a luat foc. S-a apucat sa o injure pe Magda Bistriceanu, si ea cu o reclamatie la CNA, conform careia anunta ca realizatorul si prezentatorul “In gura Presei” a folosit cuvinte injurioase la adresa ei, prezentand o poza in care aceasta se afla alaturi de fiica sa la un miting pentru Andrei Plesu.

Citeste si: Ce AFACERI face familia lui MIRCEA BADEA

“Ma amuza grav vazand-o pe forma de viata Magda Pizdiceanu ca injura Forta Pizdica de la care si-a luat UE. Supeeeeerb!!!!”, a scris, luni,  Mircea Badea pe contul sau de Facebook.

Magda Bistriceanu a reactionat pe acelasi site de socializare, notand ca gestul lui Badea a fost provocat de sanctiunea primita de la CNA: “Plesnit peste bot de CNA cu o amenda de 20.000 ron, data in urma reclamatiei mele, Mircea Badea chiar el latra turbat ca sa vad ca imi urmareste pagina zilnic”.

Citeste si: Prima fotografie cu Vasilica 2014, fiul lui MIRCEA BADEA si CARMEN BRUMA

Sursa foto: antena3.ro