MIRCEA BADEA, despre condamnarea mogulului VOICULESCU: O decizie dementa si criminala. Exista cai de atac

Mircea Badea, realizator la postul Antena 3, a comentat sentinta de 10 ani de inchisoare data, vineri, de Curtea de Apel Bucuresti pentru Dan Voiculescu in dosarul ICA. In opinia lui Mircea Badea, decizia a fost data de un “pluton de executie”, o sentinta pe care o catalogheaza “criminala si dementa”.

Mai mult, Badea a spus ca acesta a fost cel mai mare proces politic din ultimii 25 de ani. 

Vezi aici ce spune Victor Ponta despre condamnarea lui Dan Voiculescu

“Aceasta decizie de astazi a acestui pluton de executie este cel mai mare proces politic din ultimii 25 de ani. Este cel mai mare, cel mai vizibil si evident proces politic din ultimii 25 de ani”, a afirmat vineri Mircea Badea, la Antena 3, la scurt timp dupa ce judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au pronuntat sentinta finala in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercretari Alimentare.

“Decizie dementa, criminala. Exista cai de atac in justitie, atat in justitia din Romania, cat si in cea europeana. In acest proces, cateva drepturi elementare ale omului au fost incalcate”, a mai spus Mircea Badea.

Dan Voiculescu, condamnat la 10 ani de inchisoare in dosarul ICA

Dan Voiculescu a primit pedeapsa maxima prevazuta in noul Cod penal. Totodata, lui Voiculescu i se interzic mai multe drepturi, printre care dreptul de a fi ales, timp de cinci ani.

 Citeste si: Sediul Antena 3, sub sechestru