Mircea Badea, dezamagit de un film SF foarte popular. FOTO

Mircea Badea a trait o mare dezamagire la ultima sa prezenta intr-un cinema. A fost sa vada “Elysium”, un film foarte bine cotat peste Ocean. Productia i-a lasat, insa, un gust amar vedetei tv.

„Elysium a fost mizerabil! Dumnezeule, ce porcarie! Concurs de hidos si inept intre scenariu, regie si interpretarile lui Jodie Foster si Matt Damon. De fapt, nu-mi aduc aminte de cand n-am mai vazut un film acceptabil la cinema. Serialele sunt cincizeci de clase peste. Si nici nu trebuie sa parchez la mall.”, a scris Mircea Badea pe pagina personala de Facebook.

Filmul „Elysium”, regizat de Neill Blomkamp, ii are in rolurile principale pe Jodie Foster si Matt Damon. Productia prezinta o realitate imaginara din 2154, atunci cand omenirea este impartita in doua clase sociale: cei extrem de bogati, care traiesc lipsiti de griji pe statia spatiala Elysium si restul oamenilor, prizonieri pe un Pamant suprapopulat, cu resursele naturale epuizate. Disperati, acestia din urma ar face orice ca sa scape de saracia si mizeria in care traiesc. Singurul care ar putea aduce egalitate intre aceste doua lumi este Max (Matt Damon), care este nevoit sa accepte o misiune periculoasa.

Surse foto: cinemagia.ro, facebook.com