MIRCEA BADEA il sfatuieste pe DAN VOICULESCU sa ia o DECIZIE RADICALA: In locul lui, eu as….

Mircea Badea a dezvaluit ce ar face acum daca ar fi in locul lui Dan Voiculescu. “Eu, daca as fi Dan Voiculescu, as pleca acum din tara. Nu as mai irosi nicio clipa. As pleca. L-ati auzit spunand ca vede la orizont o lupta pe viata si pe moarte cu abuzurile. Foarte bine. Am si spus ca lucrurile nu se pot termina asa si nu se vor termina asa. Dar as duce aceasta lupta cu abuzurile de la distanta. Suntem noi aici.

Eu am fost, de multe ori, intr-un dezacord cu Dan Voiculescu, intr-un dezacord cordial, in sensul ca am avut multe discutii in contradictoriu despre cum vedeam lumea, viata, sistemul si desfasurarea lucrurilor in viitor. Din pacate, eu am avut dreptate. Vreau sa trag o linie. Dan Voiculescu a fost condamnat pe nedrept? Da, evident. A spus-o chiar si Traian Basescu. Sunt in acest moment in puscarie oameni nevinovati? Da. Este in regula asta? Absolut nu. Aceasta tara este insuportabila. Nedreptatea din aceasta tara este insuportabila. Nedreptatea si abjectia unui sistem care baga un controlor de tren la parnaie pentru ca spune ca a luat spaga 60 de lei, desi taiase chitanta… asta asa, ca sa vorbim de oamenii simpli”, a declarat Mircea Badea la postul de televiziune Antena 3, in emisiunea “In gura presei”.

Dan Voiculescu a declarat marti, dupa ce a fost eliberat conditionat, ca va continua sa lupte impotriva abuzurilor “celor puternici” indiferent de riscuri, mai ales ca “determinarea” sa este intarita de cei trei ani de puscarie.

Sursa foto: A1.ro