MIRCEA BADEA intra prin alunecare la ROBERT TURCESCU: O SLUGA!

MIRCEA BADEA l-a desfiintat pe ROBERT TURCESCU si declaratia acestuia de avere. Candidatul PMP la PRIMARIA CAPITALEI a reusit sa acumuleze numeroase proprietati imobiliare, precum si sume importante in conturi bancare. Mai mult, ROBERT TURCESCU are actiuni care pot valora foarte mult si este un jucator de succes la bursa.

„O sa ne uitam in curand la TURCESCU cum ne uitam la Sima. TURCESCU a varat si el 50.000 de euro la bursa. Toti jucau in Wall Street. Vezi Doamne am invartit eu actiunile alea, bursa la noi e o gluma. Aici unde e harneala si binomul, aia e bursa? TURCESCU nu are cum sa justifice banii aia. Nici macar el n-a putut sa spuna ca i-a castigat la bursa.

CITESTE SI: CE AVERI AU CANDIDATII LA PRIMARIA CAPITALEI

Va dati seama ca daca o sluga de mana a treia a serviciilor are banii acestia, va dati seama ce bani invart serviciile? Binomul de dimineata pana seara: parlamentarii sunt rai si fura. Sa zicem, de dragul discutiei. Dar dumneavoastra va dati seama ce bani invart serviciile? Politicienii sunt corupti si coruptia ucide e o tema importanta, dar e o tema secundara” crede MIRCEA BADEA.

Sursa foto: A3