MIRCEA BADEA, la capatul puterilor. Va depune o PLANGERE PENALA

MIRCEA BADEA  a ajuns la capatul puterilor. Realizatorul de televiziune nu mai poate suporta situatia in care a ajuns si s-a decis sa ia masuri drastice si sa depuna o PLANGERE PENALA  la parchet impotriva celor care il ameninta.

MIRCEA BADEA spera ca acestia sa ajunga “la puscarie” pentru faptele lor. O amenintare adresata sotiei sale, CARMEN BRUMA, i-a pus capac prezentatorului Tv.

CITESTE SI: KOVESI ii provoca un “ORGASM” lui MIRCEA BADEA: Cred ca il va baga la PUSCARIE! 

“Unul care e bodyguard s-a gandit sa o ameninte pe Carmen. Nu pot sa spun cum. Si am dat si eu un telefon si ala si-a sters mesajul de pe Facebook. Repede, scurt pe doi. E bodyguard aici, undeva la o terasa de langa Antena. Si asa si astia, cum sunt ei nepotii lui nu stiu cine. Bine, ma, vedem cum e asta cu amenintarile”, a spus MIRCEA BADEA la Antena 3.

MIRCEA BADEA a recunoscut ca a fost amenintat de nenumarate ori, dar se gandeste acum sa se foloseasca de valul justitiei, pentru a rezolva situatia.

“Eu sunt fanul trendului “La puscarie!”. Daca tot vad ca este valul acesta, maine ma duc si eu sa depun o plangere penala si marti ma mai duc sa mai depun o plangere penala. Pentru amenintare. Este o fapta penala. Niste interlopi, niste penibili, in mintea lor sportivi, cred ca este o idee buna sa ma ameninte pe mine. O data, de doua ori, de 198 de ori, dar destul. (…)

Vazand ca institutiile statului vara oameni la puscarie pe asa ceva, ma duc si eu. Sa vad ce fac institutiile statului. Eu zic ca ce mi s-a intamplat mie e amenintare, din punct de vedere penal. Sunt si avocati care considera asta. Si hop, la Parchet”, a afirmat MIRCEA BADEA.

CITESTE SI: SCANDAL MONSTRU la ANTENA 3: Vreti sa-mi provocati un ATAC de CORD acum? 

MIRCEA BADEA a facut o comparatie intre amenintarile facute de fostul presedinte TRAIAN BASESCU la adresa GABRIELEI FIREA si amenintarile pe care i-au fost adresate lui, precizand ca cele impotriva sa au fost mult mai explicite.

“Domnul Basescu este urmarit penal acum de Parchetul General, pentru ce? Pentru amenintare. Ce i-a spus domnul Basescu doamnei Firea, la televizor? Ca s-ar putea sa nu isi mai gaseasca barbatul acasa. La mine sunt concrete. Nu vreau sa spun exact, pentru ca nu vreau sa se intample unele lucruri pana maine. Dupa ziua de maine pot sa va spun. La mine sunt concrete, a, b, c, d. Pana acum am procedat pe genul uman, nu mai merge asa. La puscarie! Asta cu “vai ce smecheri suntem noi si ce Scarface suntem noi si ce brigada ne facem noi, bro!”, la puscarie!”, a declarat MIRCEA BADEA.

Sursa foto: captura tv