Mircea Badea o dă la întors după ce a luat-o pe coajă: O lovitură norocoasă

Mircea Badea este exasperat de miile de mesaje după lovitura care l-a făcut să leșine în acest weekend. El spune că de fapt nu s-a întâmplat nimic, totul fiind o lovitură norocoasă. Mesajul vine în contextul în care această luptă a fost revanșa uneia care s-a disputat în urmă cu câțiva ani, pe care Badea a pierdut-o.

Mircea Badea nu recunoaște superioritatea adversarului, spunând că totul a fost de fapt o lovitură norocoasă. Afirmația vine după ce în primă fază realizatorul Antena 3 spunea că motociclistul Tedi, cel care l-a bătut este de fapt un luptător profesionist, deci nu doar un simplu motociclist.

Citește și: DE UNDE I S-A TRAS BĂTAIA LUI MIRCEA BADEA: ”PRIETENE, DACĂ VIN DUPĂ TINE O SĂ REGRETE MĂ-TA”! VIDEO

“Bai, nene, mai terminati cu istericalele si bagatul capului in poza. Organizatorii sunt absolut ok si n-am nimic sa le reprosez. N-am spus absolut nimic inainte, nu intentionam sa spun nici dupa, dar ma forteaza istericii care si-au gasit o ocupatie. Nu sunt genul care sa cer voie, aprobare, confirmare nimanui. Au fost respectate toate regulile, am avut viza medicala rezultata in urma unui control detaliat. S-a intamplat practic nimic in urma unei lovituri norocoase. Sunt ok, fac emsiuni live radio/tv de a doua zi.

M-am inscris ca orice alta persoana intr-o competitie bine organizata. Si cu asta, basta. Organizatorul si domnul Cristian Iordache si-au respectat toate intelegerile luate de comun acord. Lasati-i in pace! P.S. Iar eu personal nu dau doi bani gauriti pe “grija” sau “ingrijorarea” isterica manifestata de ipocriti. Fiti barbati, hienelor!” este mesajul lui Mircea Badea.

Sursa foto: Antena 3