Mircea Badea, oprit de polițiști în trafic: ”A fost un adevărat circ!”

Mircea Badea, prezentatorul de la Antena 3, a fost oprit în trafic de polițiști. Acesta a povestit în emisiunea pe care o prezintă că polițiștii i-au făcut un circ veritabil din cauza unui lucru banal.

După Radu Banciu, prezentatorul emisiunii „Lumea Lui Banciu” de la B1 TV, care a fost amendat cu 10000 de lei pe când se întorcea noaptea de la serviciu, a venit rândul lui Mircea Badea, prezentatorul emisiunii „În gura presei”, să fie oprit de poliţişti. Spre norocul lui, acesta din urmă s-a ales doar cu avertisment.

„Era să nu ajung la emisiune. M-a oprit poliția. Sare un polițist din mașina lor. I-am dat buletinul, permisul, declarația, adeverința de la Antena 3. Mi-a cerut talonul, eu eram cu mașina lui tata. Arăt talonul. Apoi mi-a cerut asigurarea, pe care nu o găseam.

Cirtește și: Radu Banciu a lansat un atac dur la adresa Poliției Române. Motivul invocat de realizatorul tv

A fost un adevarat circ. Nu am găsit-o. A venit să îmi dea un avertisment. El a făcut circul ăsta pentru că n-am semnalizat când am oprit. Am tras și eu de volan și am pus frână. M-am oprit când ați sărit din mașină. Tot ce am povestit a fost pe scurt. Mulțumesc poliției din România că îmi confirmă tot ce am zis despre ea, dar absolut tot”, a povestit Mircea Badea.

Sursa foto: Antena 3