MIRCEA BADEA: Voi IESI in strada, si ii voi STRIGA locatarului de la Cotroceni: “Iesi afara, JAVRA ORDINARA!”

Realizatorul TV Mircea Badea a anuntat ca va iesi in strada pentru a protesta fata de decizia instantei in privinta lui Dan Voiculescu.

“Consider ca Dan Voiculescu este un detinut politic si ca Antena 3 este suprimata la ordin politic. Eu voi iesi in strada. Voi merge la Cotroceni si-i voi striga locatarului de acolo: «Iesi afara, javra ordinara!». Nu stiu daca romanii se vor regasi in ceea ce voi face, daca vor fi multi, bine, daca nu, iar bine, eu voi fi in strada! E momentul in care telespectatorii nostri sa aleaga daca vor ramane telespectatori sau vor sa alege sa se implice, langa mine. Cine simte ca mine, bine!”, a declarat MIRCEA BADEA la Antena 3, potrivit jurnalul.ro.

Citeste si: MIRCEA BADEA, despre condamnarea mogulului VOICULESCU: O decizie dementa si criminala. Exista cai de atac

In legatura cu seria de amenintari pe care a primit-o de la lansarea acestui anunt, MIRCEA BADEA a comentat in stilul sau personal: “Ii astept pe toti dementii! Lasati dementii sa vina la mine!”.

MIRCEA BADEA a reafirmat ca intentia sa de “a se plimba in jurul palatului Cotroceni” se va materializa “duminica, 9 august, la ora 17”!

Si ceilalti realizatorii de la Antena 3 au spus ca il vor insoti pe Mircea Badea in “plimbarea” sa de la Palatului Cotroceni.

”Vin si eu, sunt in concediu!”, a spus Adrian Ursu.

Citeste si: MASCARICII AU RAMAS FARA DOM’ PROFESOR

Oana Stancu si Alessandra Stoicescu au spus ca vor merge si ele la ”intalnirea baietilor”.

Vineri seara, cativa telespectatori ai Antena 3 s-au adunat in fata postului din Baneasa pentru a-si arata sustinerea fata de acesta. Oameni sunt stransi si la Piata Universitatii, potrivit stiripesurse.ro. Oamenii au scandat impotriva presedintelui Traian Basescu si spun ca nu sunt de acord cu decizia instantei de a confisca sediul Antena 3 si Antena 1.

”Am venit sa va sustinem! Va sprijinim in lupta dumneavoastra. Este o ura impotriva Antenei 3. Chiar daca se ia sediul, Antena 3 este in inimile noastre!”, au spus protestatarii.