MIRCEA BASESCU, aflat in arest la domiciliu, are acceptul instantei pentru doua vizite la doctor

MIRCEA BASESCU, aflat in arest la domiciliu, are acceptul instantei pentru a efectua doua CONSULARI MEDICALE

Mircea Basescu, fratele fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu, judecat in stare de arest la domiciliu pentru trafic de influenta, a primit acordul Tribunalului Constanta pentru a efectua doua consulturi medicale, programate pentru joi dupa masa si pentru 31 martie. 

Tribunalul Constanta a admis, joi, o cerere formulata de Mircea Basescu de a parasi arestul la domiciliu pentru a merge la o clinica medicala din centrul Constantei pentru o “audiograma tonala si voclata in zilele de 19 martie si 31 martie, intre orele 16.00-18.00.

Mircea Basescu este judecat, alaturi de Marian Capatana, intr-un dosar privind mita pe care ar fi primit-o de la familia lui Bercea Mondial. Cei doi au fost arestati preventiv dupa ce familia lui Bercea Mondial a facut publice inregistrari facute pe ascuns de fiul acestuia, ce ar proba traficul de influenta de care este acuzat fratele fostului presedinte.

CITESTE SI: DISCUTII APRINSE LA  CSM PE MARGINEA DECLARATIILOR FACUTE DE BASESCU LA ADRESA LUI NITU

In 26 noiembrie 2014, Curtea de Apel Constanta a decis ca Mircea Basescu, care se afla in arest preventiv din 20 iunie 2014, sa fie judecat in arest la domiciliu, aceeasi decizie fiind luata si in cazul lui Marian Capatana.

Mircea Basescu are, de asemenea, acceptul instantei de a parasi arestul la domiciliu pentru se prezenta doua zile pe saptamana, cate trei ore pe zi, la firma unde este administrator.

In cadrul procesului, el nu a recunoscut faptele pentru care este judecat. Urmatorul termen pe fondul cauzei va avea loc in 24 aprilie.

CITESTE SI: KOVESI II PROVOACA UN “ORGASM” LUI MIRCEA BADEA: CRED CA IL VA BAGA LA PUSCARIE!