MIRCEA BASESCU ar putea fi TRANSFERAT la spitalul Penitenciarului Jilava. Fratele presedintelui sufera de afectiuni cardiace

MIRCEA BASESCU, aflat in arest la domiciliu, are acceptul instantei pentru a efectua doua CONSULARI MEDICALE

MIRCEA BASESCU, fratele presedintelui Traian Basescu, ar putea fi TRANSFERAT in perioada urmatoare la Spitalul Penitenciarului Jilava, deoarece sufera de afectiuni cardiace.

In urma cu aproximativ cinci ani, MIRCEA BASESCU a suferit o interventie chirurgicala pe inima. De atunci se afla sub stricta supraveghere a medicilor cardiologi si urmeaza un tratament medicamentos. In arestul Politiei Capitalei, unde se afla in prezent, acesta a primit pe langa mancare si haine, medicamentele pe care le ia de aproximativ cinci ani.

Citeste si: BASESCU: Nu am primit niciun ban sau bun de la Bercea Mondial

In cazul in care magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti ii resping contestatia pe care a facut-o Mircea Basescu la decizia Tribunalului Bucuresti si mentin starea de arest preventiv, atunci fratele presedintelui ar putea solicita, invocand problemele de sanatate, sa fie transferat din celula de la Politia Capitalei, la Spitalul Penitenciarului Jilava. Acolo sunt medici specialisti in cardiologie si aparatura de ultima generatie.

Citeste si: Sotia lui Mircea Basescu i-a cerut IERTARE familiei presedintelui

Dupa doua nopti petrecute in spatele gratiilor, MIRCEA BASESCU le cere judecatorilor Curtii de Apel sa-l elibereze din arest. Avocatii sai spun ca fratele presedintelui Romaniei nu reprezinta un pericol social si poate fi cercetat in stare de libertate.