Mircea Basescu, suparat pe jurnalisti: Asta e stire de dat la televizor? Eu nu v-as plati!

MIRCEA BASESCU A SCAPAT! DOSARUL A FOST CLASAT

Mircea Basescu, fratele fostului presedinte al Romaniei Traian Basescu, s-a suparat pe jurnalisti. Deranjat de faptul ca jurnalistii ii pandesc orice miscare, Mircea Basescu s-a enervat si le-a spus ca nu-si merita salariile.

De precizat ca Mircea Basescu a parasit, luni, arestul la domiciliu pentru cateva ore. Magistratii i-au acceptat doua iesiri saptamanale pentru a-si putea salva afacerile. Astfel, Mircea Basescu a fost asteptat luni de jurnalisti in fata casei. Deranjat de faptul ca ziaristii l-au intrebat care ii este programul pentru ziua de luni, fratele fostului presedinte le-a raspuns: “Serios, asta e stire de dat la televizor? Dumneavoastra pentru asta luati salarii? Eu nu v-as plati!”.

Citeste si: BERCEA MONDIAL si IZAURA ANGHEL, CONDAMNATI in dosarul privind mituirea unui agent de la Penitenciarul Colibasi

Conform magistratilor Tribunalului Constanta, Mircea Basescu poate sa plece de acasa la serviciu in doua zile ale fiecarei saptamani – luni si miercuri, timp de cate trei ore, la o firma din portul Constanta pe care acesta o administreaza. Decizia a fost atacata in instanta de catre procurorii DNA, contestatia fiind respinsa ca nefondata de catre Curtea de Apel, printr-o hotarare definitiva. Mircea Basescu si Marian Capatana, ambii aflati in arest la domiciliu, sunt judecati in procesul de santaj in care sunt implicati cinci membri ai familiei lui Sandu Anghel zis Bercea Mondial.

Citeste si: MIRCEA BASESCU a revenit la SERVICIU