MIRCEA DIACONU a avut un SOC la Bruxelles

Actorul MIRCEA DIACONU si-a luat in primire mandatul de europarlamentar si a petrecut deja primele zile la Bruxelles. Invitat in platoul  emisiunii “Punctul de intalnire” de la Antena 3, MIRCEA DIACONU a dezvaluit ca a avut primul soc in Parlamentul European. 

Maestrul a povestit detalii din intalnirea pe care a avut-o cu Sir Graham Watson si despre socul placut de a fi validat fara sa apara nicio contestatie, asa cum s-a intamplat in Romania inca de cand a anuntat ca va candida pentru un post de europarlamentar.

“Primul soc placut pe care l-am avut la Bruxelles a fost ca, imediat ce am sosit, am fost “validat”. Ma uitam peste tot, parca nu imi venea sa cred ca nu au aparut contestatii. Nu a fost nimic. Dupa aceea, am dus masina in parcarea subterana de la Parlamentul European si dupa aceea mi-am vazut de treaba”, a spus Mircea Diaconu.

Citeste si: MIRCEA DIACONU: Raman INDEPENDENT! Nu vreau sa ma AFILIEZ la niciun grup

MIRCEA DIACONU a mai povestit ca primul om cu care a vrut sa vorbeasca a fost Sir Graham Watson.

“Am spus de mult ca daca voi ajunge in Parlamentul European, primul om pe care vreau sa-l intalnesc este Sir Graham Watson. De ce? Pentru ca in 2012, cand se spunea ca in Romania s-a dat o lovitura de stat, Sir Graham Watson a fost singura persoana cu vizibilitate care ne-a luat apararea. De aceea, m-am dus sa ii prezint omagiile. Placerea mea a fost ca dumnealui m-a sunat primul”, a continuat Mircea Diaconu.

Citeste si: Ce spune MIRCEA DIACONU despre o eventuala candidatura la PRESEDINTIE 

Intrebat de moderatorul emisiunii daca va ramane in continuare apropiat de grupul liberalilor din Parlamentul European, MIRCEA DIACONU a raspuns: “Iata ce va spun si sunt destul de ferm cand zic asta: statutul meu este independent. Este un contract pe care il am cu oamenii care mi-au dat votul. Am stat de vorba cu mai multe grupuri, mai multi politicieni imi explicau si incercau sa ma convinga sa ma afiliez undeva, dar raman independent”.

Actorul MIRCEA DIACONU a mai declarat ca dupa discutiile pe care le-a avut cu Watson, nu vrea sa le transmita nimic liberalilor din Romania, legat la PPE si ALDE. “Imi pare rau, dar nu vreau sa transmit nimic. Ma feresc de acest subiect cat pot eu de tare. Este un subiect dureros pentru mine. Cativa dintre liberali stiu sau inteleg, nu trebuie sa le transmit eu mesaje. Liberalii vor avea un Congres, asa ca au tot timpul sa faca ordine, sa-si asigure viitorul si sa-si reaseze principiile si dupa aceea, mai vorbim”, a punctat Mircea Diaconu.