Mircea Diaconu continua sa se razboiasca cu ANI

Europarlamentarul MIRCEA DIACONU continua sa aiba probleme cu justitia. Politicianul a dezvaluit ca se prezinta in continuare la procese, desi a fost validat in Parlamentul European si a castigat procesele cu ANI.

“Vineri am avut proces, stateam ca de obicei in spatele avocatei mele si priveam. Parca nu se intamplase nimic. Era aceeasi avocata, aceeasi consiliera de la ANI, Curtea de Apel, aceeasi cauza, aceeasi problema, ca inainte de alegeri.

Citeste si: MIRCEA DIACONU, REACTIE LA POSIBILA INVALIDARE A MANDATULUI SAU DE EUROPARLAMENTAR

Au fost 9 procese atunci, cu aceleasi probleme. Si toate cu decizii definitive, respectate. Si acum o iau iar de la capat. Cineva vrea sa o iau de la capat incontinuu”, a spus MIRCEA DIACONU la Antena 3.

Acesta considera ca se face un abuz de justitie in cazul sau si din aceasta cauza a fost nevoit sa absenteze la un vot important din Parlamentul European.

“Imi pare foarte rau ca nu am putut sa fiu prezent in PE pentru un vot destul de important. Si de ce nu am putut sa fiu? Pentru ca a trebuit sa fiu prezent aici, pentru judecata.

Citeste si: MIRCEA DIACONU A FOST ALES VICEPRESEDINTE AL COMISIEI DE CULTURA DIN PE

Cineva face abuz de justitie. Dreptul la justitie este liber, oricine poate face plangere. Peste o saptamana o sa fie verdict. A fost un singur termen. Se va termina. Bucurosi le-om duce toate, de e pace, de-i razboi”, a declarat DIACONU.

Sursa foto: psnews.ro