MIRCEA DIACONU, imaginea trista a unui mare actor care renunta la o cariera uriasa pentru o mana de voturi

MIRCEA DIACONU, fost membru al Partidului National Liberal (PNL) si candidat independent “cu cantec” la alegerile europarlamentare, este un nou exemplu pe lista celor care, in goana de neexplicat dupa o functie, sunt dispusi sa dea cu piciorul la o cariera de zeci de ani, pentru care au muncit din greu si la care majoritatea pot doar sa viseze, iar altii se uita cu invidie.

Este pacat sa vezi cum un om de talia marelui actor coboara treapta cu treapta, incet dar sigur, de pe un piedestal pe care a urcat gratie unei cariere artistice exceptionale numai din dorinta de a se alege cu o functie, fie ea si una de europarlamentar. Si mai trist este faptul ca MIRCEA DIACONU a decis sa se manjeasca in cel mai flagrant mod cu putinta dupa modelul lui CALIN POPESCU TARICEANU, un alt personaj care a ales sa-si bata joc de o intreaga cariera pe scena politica dintr-o ambitie greu de inteles.

Citeste si: HORIA GEORGESCU: Postul de televiziune ANTENA 3 “a DEZINFORMAT si a MANIPULAT” grav in cazul Diaconu 

Atat MIRCEA DIACONU, cat si CALIN POPESCU TARICEANU s-au maculat pentru o mana de voturi din partea partidului aflat la guvernare, in speranta iluzorie a unei batraneti linistite.

Sursa foto: captura Digi24