Mircea Dinescu a fost audiat in Dosarul Revolutiei

Poetul Mircea Dinescu a fost audiat, marti, de procurorii de la Parchetul General. Dinescu a spus ca a stat la povesti cu cei care instrumenteaza Dosarul Revolutiei insa ca a refuzat sa dea declaratii, informeaza postul Realitatea Tv.

Mircea Dinescu le-a declarat jurnalistilor ca a stat la povesti vanatoresti cu procurorii, care i-au propus sa fie martor in dosarul Revolutiei, lucru pe care nu l-a acceptat. Dinescu a comentat situatia citand un vers: “Nimic nu-i prea devreme si totul e prea tarziu”.

Dinescu a spus ca nu are nicio legatura nici cu faptul ca activistii din esalonul doi al nomenclaturii comuniste au preluat puterea dupa 1989, sustinand ca de fapt “sa schimbat numai gardul” si niste denumiri, militia numindu-se politie, procuratura parchet si tot asa.

“Ce stiu eu despre Ion Iliescu? Stiu multe lucruri. Eu am scris in presa, pentru ca eu cand stiu ceva nu pastrez in gusa, scriu. Eu stiu multe, dar e treaba mea ce stiu”, a declarat poetul, precizand ca procurorii cu care a discutat “au fost destul de amabili, prietenosi pentru niste procurori”.

Sursa foto: dcnews.ro