MIRCEA DUSA este SOMAT sa intervina in CONFLICTUL dintre FC STEAUA si ARMATA

MIRCEA DUSA, ministrul Apararii, a fost SOMAT sa se implice pentru rezolvarea CONFLICTULUI dintre FC STEAUA si CLUBUL SPORTIV al ARMATEI.

Fostul presedinte al FRF, MIRCEA SANDU, crede ca MIRCEA DUSA poate transa foarte usor aceasta disputa printr-un ordin de ministru care i-ar obliga pe cei de la clubul ARMATEI sa cedeze marca STEAUA echipei finantate de GIGI BECALI.

CITESTE SI: NOUA SIGLA A STELEI nu poate fi folosita pentru ca alta echipa a inregistrat-o deja la OSIM. FOTO in articol 

“Eu ma intreb ce castiga CLUBUL SPORTIV al ARMATEI avand aceasta sigla pe care nu vrea s-o lase celor de la fotbal? E o sigla care a adus atatea satisfactii. Omul acesta, GIGI BECALI, a gresit, dar plateste, e in inchisoare. El tine acest club in viata de 14 ani de zile.

Domne’, cred ca aici sunt niste ambitii tampesti. Sunt niste magarii. II atrag atentia ministrului Apararii ca el poate rezolva. Poate sa dea o hotarare prin care sa stabileasca unde merge marca”, a spus MIRCEA SANDU intr-o interventie la postul de televiziune DigiSport.

FC STEAUA BUCURESTI a pierdut procesul cu Armata si nu mai are dreptul sa foloseasca marca “STEAUA”, pe care a inregistrat-o la OSIM in 2004. Multipla campioana din LIGA I a pierdut astfel emblema, numele si culorile, juristul CLUBULUI SPORTIV al ARMATEI sustinand ca nici macar palmaresul nu va ramane al echipei finantata de GIGI BECALI.

CITESTE SI: EMBLEMA FC STEAUA nu mai apare pe site-ul OFICIAL al echipei 

Cele doua parti asteapta motivarea sentintei Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) pentru a stabili ulterior ce anume mai poate folosi formatia din bulevardul Ghencea. In plus, ARMATA a refuzat sa negocieze cu cei de la FC STEAUA conditiile in care marca pe care acum o detin in exclusivitate poate fi folosita in continuare de echipa de fotbal.

Sursa foto: sport.ro