MIRCEA DUSA: Il sustin pe DRAGNEA la presedintia partidului

Vicepresedintele PSD MIRCEA DUSA a declarat vineri, la Targu Mures, ca il va sustine la presedintia Partidului Social Democrat pe LIVIU DRAGNEA, intrucat este singurul care are abilitati pentru a conduce o formatiune atat de mare, informeaza Agerpres.

‘Am stabilit ca pe data de 18 octombrie sa avem Congresul partidului, PSD este un partid care prin statut asigura o larga democratie, sigur ca poate sa candideze oricare membru care indeplineste conditiile prevazute de statut, are recomandarea unei organizatii si este sustinut de alte patru organizatii de partid. Eu cred ca partidul are nevoie de un presedinte cu experienta, un om puternic, un presedinte care este bun organizator, un presedinte care are cunostinte de administratie si cred ca in momentul de fata cel mai bun candidat si cel mai bun presedinte, cel care poate sa conduca un partid mare ca PSD este LIVIU DRAGNEA si de aceea il sustin la presedintia partidului’, a aratat DUSA.

CITESTE SI: PSD GORJ, filiala lui PONTA, il va sustine pe LIVIU DRAGNEA la SEFIA PSD

El a spus ca oricare membru al PSD poate sa candideze la conducerea partidului, daca respecta prevederile statutului, insa ‘un partid nu e o joaca si un partid are nevoie de un lider puternic’.

CITESTE SI: SERBAN NICOLAE NU A RENUNTAT LA CANDIDATURA PENTRU SEFIA PSD. CI VREA SCHIMBAREA PROCEDURII DE VOT. UPDATE

 Sursa foto: digi24