MIRCEA DUSA l-a primit pe MARSHALL WEBB, comandantul NATO pentru OPERATII SPECIALE

Ministrul apararii nationale, MIRCEA DUSA, l-a primit joi pe seful Comandamentului NATO pentru operatii speciale, generalul-locotenent MARSHALL WEBB, informeaza un comunicat al Biroului de presa al MApN.

Potrivit sursei citate, ministrul MIRCEA DUSA a subliniat cooperarea “foarte buna” dintre fortele romane pentru operatii speciale si structuri similare ale NATO, atat pe timpul exercitiilor, dar mai ales in cadrul misiunilor din teatrele de operatii.

CITESTE SI:  MIRCEA DUSA a anuntat cine va COORDONA activitatea de la BAZA DEVESELU 

“Fortele pentru operatii speciale si cele de informatii sunt unitati de elita ale Armatei Romaniei, apreciem sprijinul primit in procesul de instruire. Misiunile executate de aceste structuri militare sunt apreciate pe plan intern si international”, a declarat ministrul apararii nationale, citat in comunicat.

Conform MApN, generalul MARSHALL WEBB a aratat ca exista o relatie “excelenta” de colaborare cu fortele pentru operatii speciale, “in acest domeniu Romania fiind un lider regional”.

CITESTE SI: COMANDAMENTUL NATO de la Napoli se MUTA in judetul Brasov 

Generalul MARSHALL WEBB se afla intr-o VIZITA OFICIALA in ROMANIA pentru a participa la un exercitiu de planificare in domeniul operatiilor speciale, mai noteaza comunicatul.

Sursa foto: realitatea.net