MIRCEA DUSA, PRECIZARI in legatura cu INVITAREA REZERVISTILOR la CENTRELE MILITARE

Ministrul Apararii Nationale, MIRCEA DUSA, a declarat joi, la Targu Mures, raspunzand unei intrebari, ca INVITAREA REZERVISTILOR la centrele militare este o activitate care se realizeaza permanent, care a fost realizata si inaintea declansarii crizei din Ucraina.

“In conformitate cu legea, invitarea rezervistilor la Centrele Militare este o activitate care se realizeaza permanent, anual si este o activitate care a fost organizata dintotdeauna. Se invita pentru a se actualiza baza de date, nu are nicio legatura cu ceea ce se intampla (in Ucraina, n.r.) este o activitate permanenta pe care am desfasurat-o si acum doi ani, si acum trei ani si in fiecare an”, a aratat MIRCEA DUSA.

Citeste si: MIRCEA DUSA a facut un anunt important legat de INCORPORAREA TINERILOR

PRECIZAREA ministrului vine dupa ce in presa au aparut informatii potrivit carora verificarea rezervistilor s-ar face in contextul situatiei tensionate din estul Ucrainei.

Citeste si: VLADIMIR PUTIN a semnat un decret pentru CONVOCAREA REZERVISTILOR

MIRCEA DUSA participa, joi, la Targu Mures, la ceremonia de aniversare a 25 de ani de la infiintarea Sectiei de pregatire medico-militara. Sectia de pregatire medico-militara are in prezent 55 de studenti, dintre care 32 de fete, si este parte componenta a Institutului Medico-Militar din cadrul Ministerului Apararii Nationale.

Sursa foto: evz.ro