MIRCEA GEOANA anunta infiintarea Partidului Social Romanesc

Senatorul MIRCEA GEOANA a anuntat ca in cadrul Biroului National de Conducere al Noului Proiect Social Democrat s-a decis infiintarea unui nou partid de stanga, PARTIDUL SOCIAL ROMANESC (PSR), ca raspuns la “grava deviere de la identitatea de stanga a PSD-ului condus de VICTOR PONTA”.

“Astazi, 9 martie 2015, in cadrul sedintei saptamanale a Biroului National de Conducere al Noului Proiect Social Democrat s-a decis infiintarea unui nou partid de stanga, cu denumirea PARTIDUL SOCIAL ROMANESC (PSR)”, se precizeaza intr-un comunicat de presa. MIRCEA GEOANA mai arata ca PSR sprijina munca, creand conditii de afirmare si succes in viata fiecarui roman, indiferent de locul, clasa sau grupul social din care fac parte si ca va declansa un razboi impotriva saraciei, marginalizarii si excluziunii sociale cu scopul declarat de a crea o noua voce si o noua politica economica a clasei de mijloc. 

CITESTE SI: GEOANA si VANGHELIE si-au lansat partidul. LISTA PARLAMENTARILOR din noua formatiune 

”PSR este dusmanul declarat al inegalitatilor si al efectelor negative ale polarizarii sociale, cat si un aprig aparator al drepturilor angajatilor din sectorul public si privat. PSR va repune in centrul societatii munca, cinstea si demnitatea fiintei umane, inlocuind coruptia, minciuna, impostura si pseudo-cultura, ce domina spatiul si discursul public. Romania are nevoie de talentul si priceperea tuturor cetatenilor romani, indiferent unde traiesc si muncesc, in tara sau in strainatate”, se mai mentioneaza in comunicat.

CITESTE SI: MIRCEA GEOANA: Sultanatul politic PONTA se va incheia in cateva saptamani

Sursa foto: adevarul.ro