MIRCEA GEOANA: Cat a fost PONTA liderul PSD, DAN SOVA a avut protectie

Mircea Geoana

MIRCEA GEOANA, presedintele PSRO, a afirmat la Realitatea TV ca daca ne uitam superficial si tinem cont de intrigile politice putem spune ca atat timp cat VICTOR PONTA a fost liderul PSD, DAN SOVA a avut protectie.

GEOANA declara ca si acum cand LIVIU DRAGNEA este in fruntea partidului, SOVA a fost lasat din brate. “Nu are semnificatie acest lucru, tine doar de intrigile politice”, a explicat acesta.

 “Daca ne uitam superficial la ce s-a intamplat astazi, putem spune ca atata vreme cat PONTA a fost liderul PSD, SOVA a avut protectia partidului, in clipa in care Dragnea devine lider PSD, aripa PONTA nu mai are protectie. SOVA a fost astazi lasat din brate de la PSD. Este o chestiune superficiala, de intriga politica, nu are are semnificatie”, a afirmat MIRCEA GEOANA.

CITESTE SI: DAN SOVA a fost SCOS IN CATUSE de la DNA. Cererea DNA de arestare se judeca vineri. UPDATE

“Adevarata semnificatie este urmatoare: domnul SOVA vorbea astazi de la tribuna despre Riga, vorbea despre Tarile Baltice. Vreau sa va spun ca intre acest nivel de coruptie si de capusare a banului public, ca despre asta vorbim in dosarele SOVA, si nivelul de saracie, de lipsa banilor pentru spitale, lipsa de bani pentru infrastructura, lipsa de incredere si speranta tinerilor si viata tot mai plina de spaime a batranilor exista o legatura directa”, a explicat liderul PSRO.

CITESTE SI: TARICEANU: SENATORII ALDE VOR VOTA IMPOTRIVA ARESTARII LUI DAN SOVA

“Romania si Tarile Baltice au plecat in anii ’90 de la acelasi nivel de dezvoltare. Acum, Tarile Baltice sunt de doua ori mai bogate decat in Romania”, a spus presedintele PRSO, adaugand ca dosarele lui DAN SOVA este tocmai de capusarea banului public. 

Sursa foto: evz