MIRCEA GEOANA, despre DEMISIA lui LIVIU DRAGNEA: Este o SCENETA IEFTINA

MIRCEA GEOANA il critica dur pe VICTOR PONTA dupa ce acesta a anuntat ca partidul nu este de acord cu demisia lui LIVIU DRAGNEA, in conditiile in care acesta a primit o sentinta de condamnare la inchisoare cu suspendare in dosarul privind fraude la referendumul din 2012.

Astfel, MIRCEA GEOANA spune ca ceea ce fac VICTOR PONTA si LIVIU DRAGNEA nu este decat o SCENETA IEFTINA, umilitoare pentru membrii si votantii PSD, sustinand ca este necesar ca LIVIU DRAGNEA sa plece din viata politica.

Citeste si: LIVIU DRAGNEA, dupa sedinta conducerii PSD: MANDATUL meu a fost DEPUS pe masa BPN, dar absolut TOTI COLEGII au RESPINS aceasta idee. UPDATE

“Sceneta ieftina pusa in scena de Ponta si Dragnea este umilitoare pentru membrii si votantii PSD. Liviu Dragnea are o condamnare penala, chiar daca este in prima instanta. Din acest motiv trebuie sa plece din viata politica din Romania. Tot jocul acesta de-a «adio, dar raman cu tine» risca sa cada in zona penibilului. Liviu Dragnea nu a fost condamnat pentru ca a indemnat oamenii sa mearga la vot, ci pentru fapte de coruptie. Si nu spun eu asta, ci o instanta din Romania”, a scris MIRCEA GEOANA pe Facebook.

Citeste si: LIVIU DRAGNEA: FRATELE meu a MURIT din cauza DOSARULUI REFERENDUMULUI

“Din pacate, Stanga din Romania are de pierdut. De dragul unor calcule personale, toata aceasta sarada risca sa indeparteze si mai mult cetatenii romani de viata politica, de Stanga romaneasca. Daca Victor Ponta ar depune macar jumatate din energia pe care o consuma aparandu-si colegii si prietenii cu probleme in justitie in a guverna tara, Romania ar fi mult mai bine. 5% crestere economica pe an – acesta este potentialul real al Romaniei. Orice altceva, este mediocru! Lupta impotriva coruptiei si a cauzelor coruptiei trebuie sa continue. Asta isi doresc romanii. Si oricat ar plange un politician sau altul, este nevoie de acest lucru pentru viitorul corect al Romaniei”, mai spune MIRCEA GEOANA.