MIRCEA GEOANA isi lanseaza duminica propriul PROIECT POLITIC

MIRCEA GEOANA va lansa duminica, printr-un eveniment care va avea loc la Romexpo, Grupul de Initiativa pentru Noul Proiect Social Democrat.

”Duminica, 1 februarie 2015, ora 12.00, va avea loc lansarea Grupului de Initiativa pentru Noul Proiect Social Democrat. Locatie: Romexpo, pavilion C3. La lansare vor participa dl Mircea Geoana si colegii senatori si deputati din Grupul de Initiativa, precum si reprezentati din mediile civice si socio-profesionale”, a anuntat echipa lui MIRCEA GEOANA.

Citeste si: Dragnea, despre eventuale negocieri ale lui Blaga cu Geoana si Vanghelie: Le doresc succes. Asa e in politica romaneasca

Potrivit lui Geoana, cei care vor participa la lansare vor constitui un “prim grup” de politicieni care i se vor alatura in noul sau proiect. “Va fi un prim grup de oameni politici care fac pasul alaturi de mine in acest nou PROIECT POLITIC, inclusiv parlamentari, senatori si deputati. Duminica veti vedea, pentru ca au fost foarte multe speculatii de presa si nu vreau sa alimentez aici, veti vedea acest prim grup care reprezinta deja grupuri parlamentare in Senat si Camera. Este un grup de initiativa care lanseaza in dezbatere publica principiile fondatoare ale noului proiect social-democrat, noul PSD. Si in premiera in spatiul public si politic romanesc, aceasta noua structura politica va lucra in mod permanent si sistematic cu un brat civic si profesional «Miscarea Romania noastra», pe care am fondat-o in urma cu cativa ani de zile”, a declarat MIRCEA GEOANA intr-un interviu.

Citeste si: SCANDAL INTRE VANGHELIE SI GHITA LA B1: Cand eram sef in PSD, Ghita dormea pe la usile partidului/Asta trage pe nas