MIRCEA GEOANA: Liderii PSD sa aiba decenta sa le ceara SCUZE ROMANILOR din DIASPORA

Mircea Geoana, lider cu greutate din Partidul Social Democrat (PSD) a declarat, vineri, ca actuala conducere a PSD ar trebui sa dea dovada de o minima decenta si sa ceara scuze romanilor care au fost impiedicati sa voteze in diaspora.

“Din punctul meu de vedere, cred ca a fost o greseala sa te apuci sa te iei de viata privata a cuiva. Cred ca PSD-ul datoreaza o scuza pentru cei care au fost impiedicati sa voteze in diaspora. Cand gresesti, trebuie sa recunosti. Este un gest de minima decenta”, a zis Mircea Geoana intr-un interviu acordat DC NEWS.

CITESTE SI: REMANEREA GUVERNULUI ACCENTUEAZA TENSIUNILE IN PSD. GEOANA II CERE LUI PONTA SA PREZINTE REMANIERILE MAI INTAI IN CEXN

“Daca dupa zece ani extrem de complicati, putem depasi elemente viscerale. Cred ca domnul Klaus Iohannis este capabil sa treaca peste ele. Cred ca poate sa mearga, de exemplu, la un interviu la Antena 3. Nu vad o problema in asta… cunoscandu-l foarte bine psihologic. Am lucrat impreuna in 2009. Il cunosc suficient de bine”, a mai declarat Mircea Geoana pentru sursa citata.

“Revenind la lucrurile mai profunde… trebuie sa spun ca daca eu as fi fost atacat cu tema traficului de copii as fi fost foarte deranjant. Multe din gafele de comunicare ale echipei PSD trebuie sa fie analizate. Vom discuta aceste lucruri in partid pentru a intelege ce s-a facut rau si ce s-a facut bine”, a mai spus Mircea Geoana.

CITESTE SI: Geoana: Sunt convins ca vom avea un presedinte in jurul caruia ne vom putea uni 

“Nu poti sa excluzi nimic astazi, dar in acest moment interesul meu este mai putin legat de intrarea intr-o competitie pentru varful partidului, ci de o contributie onesta (…) Nu e obsesia mea aceasta functie”, a afirmat Geoana cand a fost intrebat daca ar viza o candidatura la sefia PSD.

Sursa foto: adevarul.ro