Mircea Geoana, luat peste picior de un deputat PNL: Merita o garsoniera, a fost presedinte o noapte

Mircea Geoana

Mircea Geoana si-a pus o parte din colegi in cap dupa ce premierul Ponta a anuntat ca va fi numit in functia de inalt reprezentant al Guvernului pentru proiecte strategice si diplomatie publica.

Gigel Stirbu, deputat PNL, nu este deloc de acord cu propunerea primului ministru. “In ultimul timp, foarte multa lume incearca din rasputeri sa ii gaseasca domnului Mircea Geoana o functie de demnitar care sa-i permita sa ramana in locuinta de protocol la care de foarte multa vreme nu mai are dreptul.Domnul Geoana nu poate ocupa un astfel de post, din cauza ca statutul de senator este incompatibil cu functia vehiculata si nu este indicat ca domnia sa sa dea cu subsemnatul la ANI”, scrie Stirbu intr-un comunicat remis presei.

Deputatul de Olt continua ironia la adresa lui Geoana, facand chiar o propunere colegilor acestuia din PSD.

“Ca fost presedinte pentru o noapte, domnului Geoana i se cuvine cel mult o garsoniera. Dar cum sunt convins ca un spatiu de 48 de m2 nu-i este suficient actualului senator PSD de Dabuleni, exista doua solutii: fie solicita un CAR de la Fundatia Omenia, fie apeleaza la colegii sai din Parlament pentru organizarea unei chete pentru obtinerea unei sume suficiente pentru achizitionarea unui spatiu locativ decent.”