MIRCEA GEOANA: MARIAN VANGHELIE este intr-o SITUATIE JURIDICA ce il face INCOMPATIBIL cu statutul PSRO

MIRCEA GEOANA, liderul noului partid de stanga PSRO, spune ca, in cazul in care primarul Sectorului 5, MARIAN VANGHELIE, va fi gasit vinovat, acesta nu poate reveni in politica.

Totodata, MIRCEA GEOANA a declarat ca MARIAN VANGHELIE, aflat in arest preventiv, este intr-o SITUATIE JURIDICA ce il face INCOMPATIBIL cu statutul partidului.

Citeste si: DEZVALUIRE INCENDIARA: Cum a intrat MARIAN VANGHELIE in politica?

De asemenea, MIRCEA GEOANA a spus ca MARIAN VANGHELIE nu se poate inscrie in partid daca va fi gasit vinovat. “Sper din toata inima sa-si rezolve problemele. Daca este dovedit de justitie ca este nevinovat, el si oricare altcineva, pot, evident, sa revina in politica. In caz contrar, este fara suparare. Marian Vanghelie este intr-o situatie juridica care il face incompatibil cu statutul nostru. Nu e problema personala”, a spus MIRCEA GEOANA.

Acesta a anuntat ca PSRO va avea candidati proprii la alegerile locale si parlamentare din 2016.

Citeste si: MIRCEA GEOANA, precizari dupa referatul DNA in cazul VANGHELIE: “S-a facut o CONFUZIE. SEDIUL de campanie a fost SEDIUL CENTRAL”

“Suntem primul partid din Romania care are in statut standarde de integritate si de etica, foarte clare. Este valabil pentru toata toata lumea. In clipa in care exista probleme clare de justitie, cu decizii ale instantelor, cu arestari preventive, atunci in mod automat, poate sa fie cel mai bun prieten al meu, daca este in situatia in care justitia s-a pronuntat intr-un fel, nu mai este vorba de simpatii sau de sensibilitati”, a explicat MIRCEA GEOANA.

Sursa foto: enational.ro