Mircea Geoana propune o guvernare paritara intre noul PNL si noul PSD

Mircea Geoana propune o guvernare paritara intre noul PNL si noul PSD

Fostul social-democrat Mircea Geoana a declarat marti seara, in cadrul emisiunii ”Ultimul cuvant” difuzata de B1 TV, ca propune o guvernare paritara intre noul PNL si noul PSD, precizand ca este “singura solutie daca vrem sa punem in practica un proiect de tara trebuie sa ii punem o temelie sanatoasa”.

”Putem sa intram intr-o majoritate, noul PSD, noul PNL, de tip german, cu un proiect de tara convenit intre stanga si dreapta in care noi ne aducem contributia noastra. Proiectul pe care eu il propun este o guvernare paritara intre noul PNL si noul PSD. Este un proiect care are cele mai multe sanse de reusita. Este singura solutie daca vrem sa punem in practica un proiect de tara trebuie sa ii punem o temelie sanatoasa”, a spus Mircea Geoana.

Citeste si: A inceput procedura de inregistrate a marcii Partidul Social Democrat Independent, partidul lui Mircea Geoana

”Daca cineva doreste, liberalii, domnul Iohannis, colegii din PSD, sa punem temelia unui proiect de tara in care noul PNL si noul PSD isi dau mana, dupa aceea va garantez ca in clipa respectiva nevoia de partide artificiale dispare si putem intra in 2016 intr-o regula, cine ia un mandat de parlamentar in plus da primul ministru, fara interventia presedintelui”, a mai precizat Mircea Geoana.

Citeste si: A DEZVALUIT CINE VA PLECA DIN PSD LA PARTIDUL LUI GEOANA