MIRCEA GEOANA: VICTOR PONTA si TITUS CORLATEAN au IMPIEDICAT in mod DELIBERAT votul din strainatate

MIRCEA GEOANA a declarat, vineri, la o zi dupa ce a fost exclus din PSD, ca VICTOR PONTA si TITUS CORLATEAN au limitat, in mod DELIBERAT, exercitarea dreptului la vot al romanilor din strainatate la alegerile prezidentiale.

“Votul anti-Ponta a fost generat de modul in care s-a organizat votul din diaspora. Asta a declansat emotia, revolta de pe retelele de socializare, in primul rand. Sunt  convins, si exista suficiente informatii, cu privire la faptul ca a fost un act DELIBERAT de limitare a exercitarii dreptului constitutional la vot. Ponta e principalul responsabil, iar Corlatean a fost principalul sau complice”, a spus MIRCEA GEOANA.

Citeste si: MIRCEA GEOANA A DEMISIONAT din functia de Inalt Reprezentant al PREMIERULUI

“Fac un apel la Ministerul Afacerilor Externe sa faca publice solicitarile pe care ambasadele si consulatele le-au adresat pentru organizare unor sectii suplimentare de vot”, a completat acesta.

MIRCEA GEOANA a precizat ca premierul VICTOR PONTA a fost sfatuit sa faca sectii suplimentare de echipa de campanie, de consultantii straini, de colegi din partid si din Guvern, dar a decis DELIBERAT sa nu fie sectii suplimentare.

Citeste si: MIRCEA GEOANA, mesaj catre PSD-istii adevarati: Luati-va PARTIDUL INAPOI!

Sursa foto: rnews.ro