Mircea Geoana vorbeste despre asa-zisul santaj pentru pozitia de ministru de Externe

Senatorul Mircea Geoana a declarat, vineri, ca nu-i permite lui Sebastian Ghita sa spuna minciuni legate de un asa-zis santaj la adresa premierului Ponta privind postul de ministru de Externe, el precizand ca discutia cu Ponta a vizat candidatura sa la functia de secretar general ONU in 2016.

”Din punct de vedere al declaratiilor legate de asa-zisul santaj pentru pozitia de ministru de Externe, nu permit domnului Ghita si nimanui altcineva sa spuna astfel de minciuni ordinare. Nu am avut niciun fel discutie cu domnul Ponta cu privire la vreo functie in eventualitatea in care ar fi castigat, cu atat mai putin sa santajez cu privire la aceste lucruri”, a spus Geoana, intr-o declaratie pentru Mediafax

El a spus ca discutia cu Ponta a vizat candidatura sa la functia de secretar general ONU in 2016.

Citeste si: Geoana vorbeste despre cum au impiedicat VICTOR PONTA si TITUS CORLATEAN in mod DELIBERAT votul in strainatate

”Singura comunicare pe care am avut-o cu domnul Ponta inainte de alegerile prezidentiale a fost legata de un proiect pentru Romania si anume sustinerea pe care Guvernul, eventual, ar fi acordat-o pentru o candidatura a mea pentru functia de secretar general ONU in 2016”, a subliniat Geoana.

Referitor la demisia lui Ghita din PSD, Geoana a aratat ca aceasta nu reprezinta decat o forma de disimulare a planurilor pe care acesta le are impreuna cu Victor Ponta si Liviu Dragnea.

Citeste si: MIRCEA GEOANA, mesaj catre PSD-istii adevarati: Luati-va PARTIDUL INAPOI!

”Demisia ( lui Sebastian Ghița, n.r.) e o forma de incercare de disimulare a planurilor pe care triada Ponta-Ghita-Dragnea le are de inlaturare a oricarei forme de competitie si de solutie alternativa in PSD”, a spus Geoana.

”Le-am spus colegilor de-acum un an ca tradeaza interesul comun pentru interesul personal. Geoana a vrut sa-l santajeze pe Ponta, cerandu-i functia de ministru de externe. M-a sunat sa imi spuna ca, daca Ponta nu il numeste ministru de externe, atunci va fi razboi in PSD”, a spus, vineri, deputatul Sebastian Ghita, intr-o declaratie in care si-a anuntat demisia din PSD.