MIRCEA GOVOR, plasat sub CONTROL JUDICIAR. Decizia este DEFINITIVA

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis definitiv luni eliberarea din arest preventiv a vicepresedintelui CJ Satu Mare, MIRCEA GOVOR, urmand ca acesta sa fie cercetat in libertate sub control judiciar in dosarul in care este acuzat de mai multe fapte de santaj, informeaza Agerpres.

Instanta suprema a respins luni contestatia DNA si a mentinut decizia de vineri, prin care un alt complet de la ICCJ a respins cererea DNA de prelungire a masurii arestului preventiv in cazul lui MIRCEA GOVOR.

Pe timpul cat se afla sub control judiciar, GOVOR trebuie sa respecte urmatoarele obligatii: sa se prezinte la Politia municipiului Satu Mare, conform programului de supraveghere; sa nu depaseasca limita teritoriala a Romaniei; sa nu se apropie de persoanele vatamate sau de membrii familiei acestora, de alti participanti la comiterea infractiunilor, de martori ori experti si sa nu comunice cu acestea direct sau indirect, pe nicio cale.

CITESTE SI: MIRCEA GOVOR ARE EMOTII! ICCJ judeca azi CONTESTATIA DNA

MIRCEA GOVOR a fost arestat preventiv pe 23 decembrie 2015, fiind acuzat de DNA de mai multe fapte de santaj si folosirea influentei de catre o persoana care detine o functie de conducere in cadrul unui partid politic in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite.

CITESTE SI: VICEPRESEDINTELE CJ SATU MARE, MIRCEA GOVOR, VA FI CERCETAT SUB CONTROL JUDICIAR

In dosar, este urmarit penal si deputatul Andrei Dolineaschi, pentru complicitate la folosirea influentei sau autoritatii de catre o persoana care detine o functie de conducere in cadrul unui partid politic, in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite.

 Sursa foto: dcnews