MIRCEA IONESCU QUINTUS a facut o serie de precizari importante in legatura cu FUZIUNEA PNL-PDL

MIRCEA IONESCU QUITUS, presedintele de onoare al Partidului National Liberal (PNL), a facut o serie de precizari importante in legatura cu apropiata FUZIUNE dintre PNL si PDL, insa are si o DILEMA atunci cand vine vorba de conducerea acestor grupari politice pana in momentul in care se va alege un presedinte unic, informeaza postul Romania Tv.

„Fara indoiala, PNL iese in castig din aceasta FUZIUNE, se pastreaza numele, identitatea liberala. E un castig pentru PNL, poate sa fie sediul si in Modrogan (n. red – sediul central al noului partid va fi in Aleea Modrogan, Bucuresti, acolo unde era sediul PDL), poate sa fie si la Kiev. Clar PNL iese in castig.

CITESTE SI: CRIN ANTONESCU: Nu am de ce sa fac ANALIZA SOCIOLOGICA pe sondaje 

Totusi, nu stiu cum se vor conduce aceste partide, ALEGERILE pentru conducerea partidului vor avea loc intr-un an si jumatate, potrivit statului. Pana atunci, se va conduce fiecare, prin propriul organism, nu stiu”, a declarat MIRCEA IONESCU QUINTUS pentru sursa citata.

Presedintele de onoare al liberalilor a fost contrazis de LUDOVIC ORBAN care este de parere ca nici PNL si nici PDL nu sunt avantajate sau dezavantajate.

CITESTE SI: Ruptura DEFINITIVA intre CRIN ANTONESCU si KLAUS IOHANNIS

„Nu cred ca exista un partid care sa fie mai castigat sau mai in pierdere in urma fuziunii. Important e ca avem o construcţie puternica, nu exista avantaje particulare, ambele sunt avantajate. Iar ca brand, PNL este mult mai puternic decat PDL”, a declarat LUDOVIC ORBAN pentru acelasi post de televiziune.

Sursa foto: adevarul.ro