MIRCEA IONESCU QUINTUS: Anul viitor PROBABIL va veni cu o SCHIMBARE de STRUCTURA GUVERNAMENTALA

Presedintele de onoare al PNL, MIRCEA IONESCU QUINTUS, a declarat marti ca anul viitor “PROBABIL ca va veni cu o SCHIMBARE de STRUCTURA GUVERNAMENTALA”.

Intrebat daca PNL va astepta pana in 2016 pentru a se intoarce la guvernare, MIRCEA IONESCU QUINTUS a raspuns: “Nu asteptam pana in 2016, anul care vine PROBABIL ca va veni cu o SCHIMBARE de STRUCTURA GUVERNAMENTALA”, a spus liberalul.

El a precizat ca deocamdata PNL nu se gandeste la organizarea de alegeri anticipate. “Nu ne gandim inca la alegeri anticipate, avem alte treburi mai importante de facut”, a afirmat Quintus, inainte de sedinta BPN.

Citeste si: MIRCEA IONESCU QUINTUS: Daca ar candida, CRIN ANTONESCU ar avea sanse

Referindu-se la functia de presedinte al PNL, MIRCEA IONESCU QUINTUS a spus ca, personal, se gandeste la un “triumvirat”.

“Suntem intr-o situatie cu totul neobisnuita. Am castigat un presedinte si am pierdut un presedinte. Prin urmare, noi in PNL va trebui sa gasim o solutie tranzitorie pana sa vor face alegerile si cu PDL la un loc. (..) Nici noi nu ne asteptam la asa ceva (n.r. la o victorie “zdrobitoare” in alegerile prezidentiale) stiind cate pomeni si cate treburi ilegale, imorale s-au facut pentru ca ei sa castige alegerile. Este nu numai succesul partidului nostru, ci si al aliantei noastre, este succesul romanilor…(…) Deocamdata avem o luna inainte, trebuie sa dezbatem nitel. Sigur ca sunt cateva persoane care pot indeplini tranzitoriu functia de presedinte. Eu ma gandesc, desi nu este statutar, ma gandesc la un triumvirat. Sa fie cineva de la centru si doi oameni din tara cu cele mai bune rezultate, cei mai vechi”, a mai declarat presedintele de onoare al PNL, citat de Agerpres.

Intrebat ce parere are despre gradul de implicare in campania electorala a fostului lider PNL CRIN ANTONESCU, Quintus a spus ca, desi este “inca foarte bunul sau prieten”, l-a surprins atitudinea acestuia.

Citeste si: EMIL BOC i-a solicitat DEMISIA de ONOARE lui VICTOR PONTA: Ar fi un gest de CURTOAZIE

“(…) Ma abtin sa va raspund, m-a surprins, pe mine m-a surprins atitudinea lui. Daca era aici, sau daca domnul Tariceanu avea rabdare sa ramana aici, amandoi puteau sa candideze pentru presedintie partidului”, a afirmat MIRCEA IONESCU QUINTUS.

Sursa foto: jurnalul.ro